Van nog wat en alles

Van nog wat en alles

Van nog wat en alles

Op 19-11-2018 kwam mijn eigen bundeltje uit: Van nog wat en alles. Verhalen, gedichten en hersenspinsels van een mompelende millennial. Het is een verzameling en selectie van mijn favoriete verhalen en gedichten die ik in de loop der tijd heb geschreven. In plaats van dat ze op mijn laptop in vergeten word-bestanden onder het stof aan het verdwijnen zijn, staan ze nu allemaal in één bundel. 

Flaptekst

Ah! U heeft mij opgepakt, dat is een mooi begin! Hou me nog even vast, dan kan ik u vertellen wat u allemaal in dit boekje gaat vinden.
Deze bundel staat vol met verhalen en gedichten over liefde, verdriet, vreugde, ouderdom, jeugd, geluk, ongeluk, zonneschijn, maneschijn, met af en toe een woordgrap tussendoor, om dat traantje om te toveren in een glimlach.
Deze bundel gaat overal en nergens over, over nergens en overal. Over van alles en nog wat en over nog wat en alles. Ontdek mijn brein, het brein van een mompelende millennial.

Informatie

Van nog wat en alles

Titel: Van nog wat en alles
Auteur: M.J. van Holsteijn
Uitgeverij: Boekhandel Hyperion
Prijs: €7,95
ISBN: 9789082311013
Waar te koop: Boekhandel Hyperion, of bij mij!

Download hier het inkijkexemplaar!